Visar 1–6 av 42 resultat

 • Room Fragrance Diffuser – Aurora

  699.00 kr
 • Room Fragrance Diffuser – Arcipelago

  699.00 kr
 • Aurora – Fragranced candle 300 g

  699.00 kr
 • Balley Oud – Fragranced candle 300g

  699.00 kr
 • Amber Infatuation 10 ml

  389.00 kr
 • Courage – Eau de Parfum 100 ml

  1,679.00 kr

En filosofi för hudvård

Huden är det filter genom vilket vi tar in och absorberar allt som omger oss. Förändringar i klimat, föroreningar, mediciner och andra faktorer stör den känsliga huden och kan orsaka oönskade förändringar.

Sprekenhus filosofi är att vårda, skydda och inte ta över. Det är grundat på en förståelse att din hud är en produkt av näring, skydd och en genomtänkt livsstil.

Bland många stressfaktorer utsätter det dagliga livet i en förorenad stadsmiljö vår hud för fria radikaler och fina partiklar. Antioxidantrika produkter kan bidra till att bekämpa föroreningar och andra påfrestningar. Kvällens rengöring av huden blir också allt viktigare för att rensa bort stadens liv. Luftkonditionering och uppvärmning är båda störande för hudens skyddande fuktbarriär, vilket gör att den torkar ut. Appliceringen av produkter med ett mjukgörande skydd kan försegla fukten och förhindra vätskeförluster. I fuktiga miljöer kan lätta hydratorer som lotioner och serum vara mer lämpade för vissa hudtyper.

Vi uppmuntrar dig att kontinuerligt lära dig om vad som fungerar för dig och din miljö. Det finns olika miljöer och det finns olika hudtyper, alla behöver sin egen metod. Att hitta ditt sätt kräver justering och tester av olika doser, tider och ordningar.

Likt hur årstiderna förändras är det nödvändigt att leta efter sätt att anpassa hudvårdsrutiner och att ägna särskild uppmärksamhet åt hudens beteende. Mjuka produkter med hydrerande egenskaper kan ge vägledandning till huden när vädret växlar mellan de svalare och varmare månaderna.

Under tider av stress producerar kroppen mer kortisol som direkt kan påverka huden. Perioder då vi är upptagna och fullbokade kan också få oss att hoppa över våra vanliga hudvårdsrutiner och kan förvärra problemen.

Vi måste vara uppmärksamma på vår hud; förstå tecknen på att den är stressad, uttorkad eller behöver ytterligare näring och snabbt kunna ändra våra rutiner.

När du har hela hudvårdsserien kommer du att kunna ta hand om din hud oavsett var du är. Speciellt för de dagar du är aktiv är det en bra idé att rengöra både på morgonen och kvällen så att du får din hud att återhämta sig.